Skip to main content

  Over 'Let's Talk About Seks'

  Ik wil jullie uitnodigen voor mijn groep, school of kerk

  Wat leuk! Vul het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ik hoor graag wat je wensen zijn en heb nu al zin om voor je aan de slag te gaan.

  Wie zit er achter Let's Talk About Seks?

  Ik; Mieke van Velzen. Je kan alles over mij lezen onder het kopje ‘over ons’ in het menu van de website. Of het contactformulier invullen; dan plannen we een telefoontje of een afspraak.

  Waar zijn jullie gevestigd?

  We zijn gevestigd in Vleuten in het hartje van Nederland. Met mijn autootje reis ik stad en land af. Pauline, de tweede schrijfster van de werkmap is gevestigd in Leuven dus ook in België helpen we jullie graag verder.

  Wat kost het?

  Dat is helemaal afhankelijk van wat je wilt en hoeveel tijd het kost. Zo kost de werkmap 150 euro, vind je op de homepage de prijzen van de all-in pakketten en kost een spreekbeurt gemiddeld 250 euro. De prijs van een groepstraining ligt rond de 350 euro voor 2,5 uur. Ik overleg graag met je over jullie mogelijkheden.

  KvK, Belastingdienst & Bank gegevens

  Daar komen ze;

  KVK; 57307377

  BANK; NL 74 RABO 00150464444

  BELASTINGDIENST; Ik ben niet voor alles BTW plichtig. Of jouw organisatie, school of kerk BTW zou moeten betalen kun je bij mij vragen via het contactformulier.

  Heb je ervaring met grote groepen?

  Zeker! Ik vind het heerlijk om voor groepen te spreken. Of het nou een groep tieners is of een groep leiders, een kleine jeugdgroep of duizenden mensen; ik doe dat graag. Ik heb zeer ruime ervaring met spreken voor groepen en maak gebruik van de nieuwste technologieën om het ook bij hele grote groepen interactief te houden.

  Ook heb ik ervaring met elke leeftijdsgroep. Kleuters, kinderen, jonge tieners, oudere tieners, studenten, volwassenen en oudjes; ik heb ze allemaal al eens al groep in mijn zaal gehad.

  Heb je ervaring met scholen?

  Jazeker! Kijk eens op mijn website www.ikbenstyl.nl. Ik kom al járen op zowel basis- als middelbare scholen met lessen rondom sociale vaardigheden en pesten, rondom seksualiteit en relaties en rondom social media Daar geef ik trainingen, workshops, lessen, interventies en ouderavonden.

  Ook ben ik gespecialiseerd in groepsprocessen beïnvloeden. Zo wordt ik regelmatig ingezet in groepen waar de groepssfeer zeer negatief is. Deze groepssfeer weet ik samen met de leerkrachten van de groep om te draaien naar een positieve sfeer. Ontzetten uitdagend en leuk.

  Mijn vraag staat er niet tussen...

  Geen probleem. Stuur mij gewoon een mailtje via het contactformulier en ik beantwoord je vraag graag!